Rock News

Roger Waters a lansat o versiune nouă a piesei „Two Suns In The Sunset” (Pink Floyd)

„Am avut o idee să creez un album alăturând toate piesele pe care le-am interpretat ca encore în turneul «US and Them»”, a declarat Waters . Până acum, ne putem bucura de „Mother” și „Two Suns In The Sunset”.

Majoritatea pieselor lansate de Pink Floyd pot fi incluse pe lista hiturilor nemuritoare – printre ele se numără, bineînțeles, și melodia „Two Suns In The Sunset”. După cum relatează publicația Prog, Roger Waters a considerat că ar fi momentul să readucă această melodie în atenția publicului, alături de o echipă de muzicieni de vis. În proiectul lui Waters s-au implicat basistul Gus Seyffert, saxofonistul Ian Ritchie, keyboardistul Jon Carin, toboșarul Joey Waronker, Bo Koster la Hammond, chitaristul Dave Killminster și solistele ce formează grupul musical Lucius: Jess Wolfe și Holly Laessig.

„Am avut o idee să creez un album alăturând toate piesele pe care le-am interpretat ca encore în turneul US and Them”, a declarat Roger Waters în descrierea videoclipului publicat pentru melodie. „Am înregistrat Mother întâi. A trebuit să o facem la distanță din cauza pandemiei de COVID-19. Two Suns In The Sunset este numărul doi. Sper să vă placă. Eu o iubesc. Ce trupă frumoasă sunt”.

Waters a continuat prin includerea unui post scriptum în care adresează problema existenței armelor nucleare într-o lume controlată de „un sociopat nebun”, numind situația un aranjament nebunesc. „Noi suntem mulți, ei sunt puțini,” spune el. „Am putea spune, pur și simplu, nu – întregii nebunii de distrugere reciprocă asigurată”.

Despre varianta nouă înregistrată de artist pentru „Mother” ți-am scris aici.

Foto: Captură ecran YouTube, Roger Waters