Rock News

Myles Kennedy (Alter Bridge) aproape a terminat munca la cel de-al doilea album solo

„Am reușit să fac ceva în perioada asta (n.r. de auto-izolare), dar și să stau cu familia mea, ceea ce a fost superb,” a declarat Kennedy.

Primul album solo al solistului Myles Kennedy ne-a adus în atenție talente ale artistului despre care nu aveam nici cea mai vagă bănuială, folosite pentru a exprima unele dintre cele mai intime sentimente ale sale. Tocmai de aceea, nu putem decât să ne bucurăm că Myles plănuiește să revină cu un al doilea album. După cum relatează publicația Classic Rock pe baza unui interviu preluat de la Download TV, discul este deja aproape gata.

„[…] M-am apucat, pur și simplu, să lucrez la un album,” menționează el despre activitățile desfășurate pe perioada carantinei. „De fapt, am vreo două discuri de care încerc să mă ocup. Următorul album solo e deja aproape gata, așa că sunt entuziasmat. Am reușit să fac ceva în perioada asta, dar și să stau cu familia mea, ceea ce a fost superb,” a continuat Kennedy.

Pe când primul album solo al muzicianului, „Year Of The Tiger”, a fost bazat, în mare parte, pe aranjamente acustice , ajungând într-o zonă de blues, noul disc ce încă nu a fost botezat va fi ceva mai rock, a mărturisit muzicianul.

„Year Of The Tiger” (2018) a reprezentat, pentru Myles, un mod de explorare a trăirilor invocate de decesul tatălui său, în 1974, cunoscut ca „anul tigrului”.

Foto: Facebook, Myles Kennedy