Rock News

Evanescence au lansat un cover după melodia „Cruel Summer” (Bananarama)

Nefiind pregătiți pentru a lansa mai mult material extras de pe discul „The Bitter Truth”, Amy Lee și Tory McLawhorn au decis că un cover din auto-izolare ar fi ocazia perfectă să le arate fanilor că nu au dispărut.

Americanii de la Evanescence încă lucrează intens, chiar dacă stau departe de ochii publicului în efortul de a crea material nou de care să ne bucurăm. Dovada clar stă în faptul că muzicienii tocmai ne-au oferit un cover delicios după un hit pop al anilor '80, „Cruel Summer”. După cum menționează Alternative Press reinterpretarea melodiei semnată Bananarama a fost înregistrată în izolare la domiciliu de către solista Amy Lee și Troy McLawhorn, cei doi fiind un exemplu de urmat pentru evitarea infectării cu COVID-19.

Formația ne-a oferit, în aprilie, primul cântec extras de pe noul album pe care îl pune la cale, „The Bitter Truth”. De atunci și până acum, solista a avut timp să scoată și un cover după cea mai recentă piesă, „Wasted On You”, alături de violonista Lindsey Stirling. Despre colaborarea în care cele două artiste au stat și la discuții ți-am scris mai multe aici.

Dacă ai citit până aici, probabil te interesează și care e data de lansare a noului disc. De bine-de rău, „The Bitter Truth” nu are o dată de apariție, intenția fiind ca melodiile care vor fi incluse pe el să apară pe parcursul anului. Lee a declarat despre material că va fi o compilație de piese foarte diferite una de cealaltă.

Foto: Captură ecran YouTube, Evanescence