Rock News

Inter Arma au împărtășit cu fanii un cover după melodia „March Of The Pigs” (Nine Inch Nails)

Aceasta este cea de-a doua melodie extrasă de pe noul EP al băieților, „Garbers Days Revisited”.

Nine Inch Nails au un stil unic, pe care fanii nu se satură să îl audă tocmai datorită caracterului experimental. Muzicienii au încurajat încercările altor artiști de a le reinterpreta materialul, așa că nu putem spune că nu suntem deja familiarizați cu modificări aduse pieselor semnate NIN.

După cum ne atrag atenția cei de la Heavy Consequence, acum putem asculta încă un cover inedit după o piesă a trupei lui Trent Reznor, „March Of The Pigs”. Inter Arma sunt cei responsabili de re-interpretarea piesei, aceasta fiind inclusă pe noul lor EP, „Garbers Days Revisited”. Deși melodia a apărut pe piață acum mai mult de o săptămână, artiștii au încercat din greu să nu facă valuri în contextul mișcării globale anti-rasiste provocate de moartea lui George Floyd.

Deși americanii susțin mișcarea Black Lives Matter, aceștia menționează că au amânat anunțul despre piesă pentru că nu au vrut să profite de situație pentru a câștiga popularitate.

Albumul de coveruri va fi lansat pe data de 10 iulie, pe vinil albastru și portocaliu, fiecare dintre aceste variante fiind limitate la 500 de bucăți, dar și pe vinil negru sau CD. Oricare dintre acestea poate fi comandat în avans de aici.

Foto: Instagram, Inter Arma