Rock News

Noul album solo al lui Corey Taylor va conține un cântec scris de artist în liceu

„O mare parte din materialul ăsta este nouă, compusă în ultimul an,” a declarat Taylor, completând că, pe lângă partea asta, există și piese vechi incluse.

Primul album solo al cântărețului Corey Taylor este deja gata, iar acum tot ce mai rămâne este să ne satisfacem curiozitatea cât de bine putem până va apărea pe piață. Solistul formațiilor Slipknot și Stone Sour a declarat pentru Trunk Nation, într-un interviu preluat de Loudwire, că una dintre piesele incluse pe material datează încă din zilele sale de licean.

„O mare parte din materialul ăsta este nouă, compusă în ultimul an. Iar o altă parte a albumului este veche de când... Vreau să spun că prima piesă de pe disc este una la care lucrez încă de când eram la liceu,” a declarat Taylor. Luând în considerare întreaga perioadă în care se pare că au fost compuse cântecele, presupunerea noastră este că vom avea posibilitatea să observăm evoluția lui Corey de-a lungul anilor, ca om și ca muzician.

Alături de Slipknot, Taylor ar fi trebuit să fie în turneu toată vara. Din cauza pandemiei, însă, albumul „We Are Not Your Kind” nu a putut fi promovat cum se cuvenea. Așa că, pentru a rămâne aproape de fani, artiștii și-au reinventat site-ul oficial, incluzând și o serie de interviuri organizate de percuționistul Clown, care ne oferă ocazia să îi cunoaștem mai bine pe unii dintre cei mai influenți muzicieni de pe scena metal.

Foto: Facebook, RockFM