Rock News

Cannibal Corpse lucrează la un nou album de studio

Solistul George Fisher a ne-a oferit un update vizual pe pagina de Instagram a trupei, provocându-ne să ghicim ce pune la cale.

Procesul de creație pentru cel de-al cincisprezecelea album semnat Cannibal Corpse este în plină desfășurare, după cum ne atrag atenția cei de la Loudwire. Solistul George Fisher nu a ezitat să îi tachineze pe fani cu o poză în care e clar că lucrează la material nou, provocându-ne să „ghicim” ce face.

În ultima zi a anului trecut, trupa ne-a anunțat că a venit momentul să înceapă treaba la noul disc. „Vă mulțumim pentru toată susținerea acordată albumului Red Before Black și întregului turneu de promovare a discului,” au scris băieții într-o postare pe pagina oficială de Facebook a formației. „Este momentul să revenim în cripte și să începem munca la următorul album. Continuați să susțineți death metalul în noua decadă!” ne încurajau artiștii.

„Red Before Black” a ajuns la urechile fanilor în noiembrie 2017, aducându-ne douăsprezece piese noi din partea uneia dintre cele mai apreciate formații de death metal. La două dintre melodii a contribuit și solistul/chitaristul formației Hate Eternal, Erik Rutan, pe lângă responsabilitățile de producător pe care și le însușise în contextul noului disc.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Guess what I’m doing @manarecording @cannibalcorpseofficial @alexwebsterbass @erikrutanofficial #paulmazurkiewicz #robbarrett @metalbladerecords

A post shared by George CorpseGrinder (@georgecorpsegrinder) on