Rock News

Ivan Moody este nemulțumit de răspunsul Guvernului american la pandemie

„Nu îmi imaginez de ce vreunul dintre noi s-ar uita la oamenii pe care i-am pus la putere, în punctul ăsta, pentru ne conduce când se pare că ei nu se pot conduce nici pe ei înșiși,” susține Moody.

Într-un clip postat pe pagina sa personală de Instagram, solistul Five Finger Death Punch, Ivan Moody, și-a expus opinia despre modul în care statul american a răspuns diverselor complicații care au apărut de la începutul pandemiei și până acum. După cum ne anunță Loudwire, muzicianul nu are o părere foarte bună despre tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului pe care l-am petrecut în carantină. Artistul a ținut, de asemenea, să precizeze că acestea sunt opiniile sale personale, nereprezentând poziția trupei.

Către cei aflați în prima linie în lupta cu noul coronavirus, Moody transmite numai respect și iubire, dar și către cei care au pierdut pe cineva din cauza pandemiei. În ciuda cuvintelor de laudă la adresa celor care s-au mobilizat, Ivan nu este la fel de indulgent când vine vorba de Guvern. „Aș vrea să spun și că eu consider că Guvernul nostru ne dezamăgește în toate aspectele. Țara se deschide, cred eu, prematur, iar oricine nu vede asta, cred din nou, că nu își dă seama de faptul că asta afectează mii și mii de familii și de vieți”.

Toată treaba, susține muzicianul, ar fi putut fi evitată cu puțin mai multă pregătire, lucru pe care toată lumea l-a luat de bun. „Nu îmi imaginez de ce vreunul dintre noi s-ar uita la oamenii pe care i-am pus la putere, în punctul ăsta, pentru ne conduce când se pare că ei nu se pot conduce nici pe ei înșiși”.

În încheierea mesajului, Moody se adresează celor care se chinuie să pună mâncare pe masă. „Și ca părinte, știu cât de dificil este acum, să încercăm să le oferim copiilor noștri răspunsuri,” spune el, menționând școlirea acasă și echilibrarea cu atitudinea de om bun. „Jos pălăria vouă. Suntem în asta împreună – pe bune. Nu zic asta ca să mă aflu-n treabă – suntem”.

Foto: Facebook, Five Finger Death Punch, Andrew Wendowski