Rock News

Within Temptation plănuiesc să lanseze material nou în curând

Solista Sharon den Adel îi asigură pe fani că anul viitor vor avea parte de melodii noi, chiar dacă trupa nu are încă material pentru un întreg album.

Olandezii de la Within Temptation au ales să lucreze din greu pe timp de carantină, dovada fiind chiar piesa pe care au lansat-o luna trecută, „Entertain You”, despre care ți-am oferit mai multe detalii aici. După cum relatează Kerrang! într-o preluare din interviul acordat de solista Sharon den Adel pentru Audio Ink Radio, melodia apărută recent este doar începutul – muzicienii plănuiesc să lanseze mai mult material original înainte ca pandemia să se sfârșească.

De la demo-uri, spune Sharon, trupa va ajunge să lanseze câteva piese complete. „[...] Într-un final, anul viitor, vom lansa câteva cântece noi din nou. Apoi va exista un nou album, dar discul nu este complet încă, așa că trebuie să începem să scriem câteva melodii în plus pentru a face de un album complet,” a declarat cântăreața.

„Entertain You”, relatează aceeași publicație în urma unui interviu propriu de data asta, este doar prima melodie dintr-o trilogie. Ideea din spatele inițiativei este ca fanii să nu mai aștepte doi-trei ani pentru un album, ci single-urile să ajungă la urechile lor mai repede.

Foto: Facebook, RockFM