Rock News

Kiss, Iron Maiden și System Of A Down, concerte în cadrul festivalului virtual Download TV

Organizatorii Download Festival au anunțat Download TV, un festival virtual care va avea loc în același weekend din iunie in care trebuia sa se desfasoare festivalul inițial: 12-14 iunie. Download TV va prezenta spectacole nevăzute anterior și conținut interactiv.

În noaptea de vineri, Kiss va lua rolul central, cu cele mai bune momente din setul lor din 2015, în timp ce sâmbătă, Iron Maiden va oferi fragmente din "Legacy Of The Beast" și ceva special, doar pentru Download TV.

Duminică seară, atenția se va îndrepta către System Of A Down, urmând ca fanii să călătorească în istoria istoriei trupei la festival, cu spectacole din 2005, 2011 și 2017.

Alaturi de cei tei headlineri, mai participa: Korn, Deftones, Babymetal, Frank Carter & The Rattlesnakes, Creeper, The Offspring, Blues Pills, Alter Bridge, The Pretty Reckless, Funeral For A Friend, Volbeat, The Darkness, Bowling For Soup.

Download TV va avea trei transmisii zilnice de cate 2-3 ore de muzică, interviuri speciale, spectacole nevăzute, imagini exclusive și multe altele, spun organizatorii.

Download TV va fi transmis pe paginile de YouTube, Facebook, Twitter și Instagram ale festivalului, cu fiecare zi împărțită în sesiuni de zi și seară.

"Participantii Download sunt încurajați să fie la fel de implicați ca oricând, să pună corturi în grădină, să-si ridice steagurile, să trimită fotografii din anii precedenți, sa fac air guitar pe trupele favorite - weekendul acesta este despre voi, fanii, și celebrarea comunitatii Download".

Foto: Getty Images/ Guliver.