Rock News

Jacoby Shaddix (Papa Roach): Despre timpul cu familia vs. timpul petrecut în turneu

Solistul a discutat cu Jose Mangin de la Zippo Encore Live despre cum rezistă închis în casă cu copiii și ce progres muzical a făcut pe timp de carantină.

Într-un interviu acordat pentru Jose Mangin de la Zippo Encore Live, solistul Papa Roach, Jacoby Shaddix, a povestit cum stau lucrurile la momentul actual pentru familia sa și cum își petrece timpul pe acasă.

Auto-izolarea nu i-a făcut prea bine lui Shaddix, iar muzicianul nu s-a sfiit deloc să recunoască, mărturisind că mama soției lui deja are programare cu copiii cuplului pentru câteva zile. „Totuși a fost super să stau acasă, am încercat, cum ai spus și tu, să îmi păstrez mintea limpede, să fac niște fitness, să  scap de lucruri pe care le aveam prin casă,” a declarat el.

Chiar și așa, artistul ne dă o veste bună. „Am putut fi creativi,” a menționat Shaddix. „Am un studio acasă și m-am ocupat destul de mult de compoziție și înregistrare, chestii de genul, așa că… se întâmplă multe lucruri bune,” a completat muzicianul.

În ciuda faptului că Papa Roach au fost nevoiți să își anuleze turneul alături de Five Finger Death Punch, I Prevail și Ice Nine Kills, Jacoby a depășit momentul. După cum recunoaște chiar el, timpul petrecut cu familia compensează lipsa de activitate live, mai ales că unul dintre fiii săi urmează să plece la facultate.

La începutul lunii, Papa Roach nu au mai putut rezista să stea departe de fani. Astfel, băieții, împreună cu familiile lor, au lansat un videoclip de carantină pentru piesa „Feel Like Home”, despre care ți-am scris aici.

Foto: Captură ecran YouTube