Rock News

Nou documentar AC/ DC, cu interviuri exclusive cu membrii timpurii, disponibil online

Tom Compagnoni de la Sydney Morning Herald a produs recent și a publicat un scurt documentar despre inceputurile in Sydney ale AC/ DC, intervievând mai mulți membri timpurii. Cei mai mulți dintre ei, nu și-au spus niciodată povestea in fata aparatelor de filmat până acum.

Documentarul prezintă interviuri cu:

* Noel Taylor (baterist AC/ DC 1974) în primul său interviu video, vorbind despre cum Angus Young a imbracat pentru prima dată ținuta sa de școală, precum și despre prima înregistrare live a trupei.
* Rob Bailey (basist AC/ DC 1974) în primul său interviu video, vorbind despre filmarea primului videoclip al formației, „Can I Sit Next To You Girl”, precum și despre sesiunile de înregistrare pentru albumul de debut, „High Voltage “.
* Tony Currenti (baterist de stusio AC/ DC, 1974), la 45 de ani de la lansarea pieselor din albumul de debut al AC/ DC, „High Voltage”, Tony Currenti continuă să lucreze în pizzeria sa, Penshurst.
* Mark Evans (basist AC/ DC 1975-77), vorbind despre casa familiei lui Malcolm și Angus Young din Burwood și înregistrarea albumelor timpurii ale trupei la Albert Studios, de pe King St, Sydney.

Întregul documentar poate fi vizualizat mai jos.