Rock News

Lzzy Hale (Halestorm) continuă să se auto-izoleze și să lucreze la muzică nouă

Artista își încurajează fanii să rămână acasă pe cât posibil și să evite aglomerația, susținând că pandemia este departe de a se fi terminat.

Într-o postare recentă pe social media, solista Halestorm, Lzzy Hale, a ținut să îți facă publică propria opinie despre efectele devastatoare ale pandemiei de COVID-19, despre impactul pe care aceasta l-a avut asupra formațiilor și despre revenirea la normal. După cum ne atrag atenția cei de la Classic Rock, artista a decis că va continua să respecte măsurile de carantină în ciuda faptului că multe dintre statele americane au decis să ridice restricțiile.

„Voi continua să mă auto-izolez, să compun un album și să îmi văd de treaba mea,” declară Lzzy. „Dar subiectul de care vreau să mă leg în seara asta este obrăznicia unor oameni de a presupune că numai pentru că sunt cineva important, nu sufăr din cauza situației. Îmi petrec majoritatea timpului, în jur de 90%, în turneu, ceea ce nu este o realitate acum. Echipa mea suferă, nu știm ce ne va aduce viitorul, iar majoritatea trupelor pe care le știți și le iubiți nu vor trece cu bine de asta”.

Hale își încheie mesajul cu un îndemn către toți cei care o urmăresc – „Dacă aveți posibilitatea, vă rog să fiți deștepți. Nu ieșiți din casă decât dacă este absolut necesar, iar dacă trebuie să o faceți, mergeți pe margine, purtați mască, spălați-vă/dezinfectați-vă mâinile și hai să facem echipă pentru a încheia treaba asta”.

Foto: Instagram, Lzzy Hale@thejoestorm