Rock News

Dropkick Murphys anunță un concert fără public alături de Bruce Springsteen

Spectacolul va fi susținut în interiorul unui stadion de baseball, fără public. Acesta va fi transmis în timp real vinerea viitoare (sau sâmbătă, în funcție de fusul orar).

Deși nu avem încă posibilitatea să participăm la spectacole live și nici nu pare că se situația se va îmbunătăți prea mult în viitorul apropiat, asta nu îi oprește pe artiști din a urca pe scenă. Astfel, conform publicației Ultimate Classic Rock, ne vom putea bucura de un concert transmis live de Dropkick Murphys în colaborare cu Bruce Springsteen. Acesta va avea loc vinerea următoare, la ora 18.00 ET, deci trebuie să ne pregătim de acțiune la ora 1 dimineața pe 30 mai (ora României).

Springsteen își va demonstra abilitățile muzicale pe două melodii care vor răsuna pe stadionul de baseball Fenway din Boston – una semnată Dropkick Murphys și una din repertoriul propriu. Evident, spectacolul va fi susținut fără public, marcând una dintre premierele pe care irlandezii le vor stabili – primul concert susținut în locația respectivă și, de asemenea, primul spectacol organizat pe un stadion gol. „Asta înseamnă că poți participa la show-ul ăsta cu copiii năzdrăvani și cu vecinii chiar din sufrageria ta sau din curte,” completează muzicienii în postarea prin intermediul căreia au anunțat evenimentul.

Dropkick Murphys au susținut deja un concert fără public, transmis pe internet în timp real cu ocazia zilei naționale a Irlandei, Sf. Patrick. După 21 de ani de tradiție, muzicienii nu aveau de gând să își dezamăgească suporterii tocmai acum, în ciuda pandemiei.  Acesta a fost un succes, iar fanii au fost aproape de muzicieni pentru a sărbători toată treaba.