Rock News

Mark Tremonti anunță o colaborare cu unul dintre chitariștii săi preferați

Cu toate amânările de spectacole live necesare din cauza pandemiei de COVID-19, Mark a decis că nu este momentul să stea degeaba, așa că s-a apucat de un proiect muzical alături de Eric Gales.

Într-un interviu acordat pentru Metal Wani și preluat de cei de la Ultimate Guitar, chitaristul Mark Tremonti a oferit fanilor câteva informații despre următoarea colaborare pe care o pune la cale acum că nu mai este prins cu munca la noul album Alter Bridge. Cel ales pentru proiectul ăsta este Eric Gales, un alt chitarist incredibil, deși mai puțin cunoscut publicului larg.

Gales este unul dintre chitariștii preferați ai lui Tremonti, după cum povestește cel din urmă. „Lucrează la un disc pe care, dacă nu mă înșel, îl produce Joe Bonamassa. Și m-a întrebat, sau am vorbit despre posibilitatea de a scrie un cântec împreună, așa că încerc să mă ocup de asta momentan,” a declarat Mark.

Odată cu pandemia, chitaristul a declarat că majoritatea planurilor pe care și le făcuse s-au dus pe apa sâmbetei. Astfel, artistul consideră că turneul Alter Bridge de promovare a albumului „Walk The Sky” ar trebui să dureze cam până toamna viitoare, ceea ce înseamnă o amânare mai mare decât spera în ceea ce privește munca pentru proiectul lui solo, Tremonti.

Având în vedere condițiile actuale, este imposibil de anticipat cum vor evolua planurile muzicienilor. Dar fii pe pace, noi vom urmări atent ce se întâmplă, ca tu să nu rămâi pe dinafară.

Foto: Instagram, Mark Tremonti