Rock News

Amy Lee și Lindsey Stirling lansează un cover după „Wasted On You” (Evanescence)

Având în vedere că artistele au mai lucrat împreună, alături de cover a fost inclusă și o scurtă discuție amicală despre farsele de turneu - mai ales despre cea pe care Amy i-a făcut-o lui Lindsey.

S-ar părea că solista Evanescence, Amy Lee, a început să-i simtă lipsa violonistei Lindsey Stirling, având în vedere că a trecut ceva timp de la ultima colaborare a artistelor. Astfel, folosindu-se de oportunitatea oferită de pandemie, cele două au creat, după cum relatează Revolver Mag, o nouă versiune a celui mai nou single semnat Evanescence, „Wasted on You”. Mai jos, te poți bucura de o variantă ceva mai clasică a primului cântec inclus pe noul album pus la cale de trupă.

După cum ți-am scris odată cu lansarea originală a melodiei, aceasta nu era chiar prima alegere în cursa pieselor incluse pe discul „The Bitter Truth” pentru a ajunge la urechile fanilor. Chiar și așa, într-un interviu pentru Rock Sound, Lee a declarat că circumstanțele au fost potrivite.

Albumul „The Bitter Truth” nu are o dată de lansare. Motivul pentru asta nu poate decât să ne încânte: americanii au decis să lanseze piesele pe parcursul anului ăstuia, pe măsura ce munca la material avansează. Astfel, suntem și noi împăcați, dar reușește și trupa să păstreze un ritm de muncă uman.

Înregistrarea lansată de cele două artiste face parte dintr-o serie abia lansată de Stirling. Acesta a fost cel de-al doilea episod din „String Sessions with Lindsey Stirling”, iar a doua parte a înregistrării conține o scurtă discuție între Amy și Lindsey, unde poți afla totul despre festa pe care solista i-a jucat-o violonistei în turneul lor comun.

 Foto: Captură ecran