Rock News

Neil Young lansează piesa „Try”

Cea de-a doua melodie extrasă de pe discul „Homegrown”, a cărui lansare a fost amânată timp de peste patru decade, poate fi ascultată aici.

Legendarul Neil Young a revenit, după cum relatează publicația Rolling Stone, cu cel de-al doilea single inclus în lista de piese a discului „Homegrown”, „Try”. Acesta poate fi ascultat direct pe site-ul oficial al lui Young, „Neil Young Archives”. Odată ce intri pe site-ul muzicianului, nu uita să asculți și prima melodie extrasă de pe disc pentru plăcerea fanilor, „Love Is A Rose”.

La piesa „Try” au contribuit chitaristul/solistul Ben Keith, basistul Tim Drummond, toboșarul Levon Helm, solista Emmylou Harris și pianistul Joe Yankee. De producția acesteia s-a ocupat Neil cu ajutorul lui Elliot Mazer.

Albumul „Homegrown” a fost înregistrat de Young în 1974-75, rămânând însă nelansat la momentul respectiv. În locul acestuia, artistul a ales să scoată pe piață un alt disc pe care amâna să îl scoată la lumină, Tonight's the Night” (înregistrat în 1973, lansat în 1975).

„Noul” album al lui Young va apărea pe piață luna viitoare, pe data de 19. Iată lista completă de piese a materialului:

  1. Separate Ways
  2. Try
  3. Mexico
  4. Love Is A Rose
  5. Homegrown
  6. Florida
  7. Kansas
  8. We Don't Smoke It No More
  9. White Line
  10. Vacancy
  11. Little Wing
  12. Star of Bethlehem

Foto: Facebook, Neil Young - Reprise Records, via Neil Young Archives, Tom Gundelfinger O'Neal