Rock News

Within Temptation au revenit cu single-ul „Entertain You”

Mesajul melodiei este unul simplu, dar puternic: „Ar trebui să încercăm să ne înțelegem nu numai pe noi, ci și, poate chiar mai important, pe ceilalți și lumea înconjurătoare,” a explicat solista Sharon Den Adel.

Within Temptation au revenit cu un single numai bun de ținut pe repeat, „Entertain You”. Acesta este primul cântec lansat de trupa de origine olandeză de la apariția discului „Resist”, anul trecut, și, conform Kerrang! pune accentul pe importanța consecințelor acțiunilor noastre.

„De multe ori, nu putem și nu vrem să recunoaștem consecințele dorinței noastre de a ne satisface nevoile personale. Pentru a justifica sau, pur și simplu, a evita durerea pe care le-o cauzăm altora, ne întoarcem privirea sau începem să arătăm cu degetul,” declară solista Sharon Den Adel. „Ar trebui să ne uităm în oglindă mai des și să începem să ne punem întrebări despre convingerile noastre. Ar trebui să încercăm să ne înțelegem nu numai pe noi, ci și, poate chiar mai important, pe ceilalți și lumea înconjurătoare”.

După cum au anunțat pe pagina oficială de Facebook a trupei, muzicienii au lucrat și la alte lucruri în perioada asta. Pe lângă noul single, trupa a lansat și o gamă de fan merch personalizată pentru colecția „Entertain You”, urcată acum pe noul magazin online al Within Temptation.

Foto: Facebook, RockFM