Rock News

Juan Croucier (Ratt): Despre turneul organizat alături de Tom Keifer, Slaughter și Skid Row

Deși începutul turneului este planificat pentru luna iunie, Juan nu se îngrijorează prea tare. „La un moment dat, va trebui să ne continuăm viețile. Sperăm că am țintit momentul potrivit (n.r. pentru turneu),” apune el.

Într-un interviu acordat pentru publicația My Global Mind, Juan Croucier, basistul formației Ratt, a decis să le ofere fanilor câteva detalii prețioase despre turneul american organizat de trupa sa alături de Tom Keifer, Slaughter și Skid Row (care, dacă totul merge conform planului, va începe luna viitoare), dar și despre restul obiectivelor pentru viitor ale grupului muzical.

Colaborarea cu ceilalți artiști pentru turneul „The Big Rock Summer” a fost ideea celor de la Ratt, care au fost ajutați de Live Nation, iar celelalte formații au fost alese pe baza compatibilității muzicale. „Știm toate trupele și cu ce s-au ocupat,” a declarat Croucier. „Îi știm și pe mulți dintre băieți. Am mai cântat cu Tom înainte; este un artist bestial care se descurcă foarte bine, mai ales văzând că discurile sale vorbesc de la sine. Cu Skid Row nu știu dacă am mai cântat până acum, poate la ceva festivaluri,” a continuat el.

Juan nu neagă, însă, că turneul lor ar putea fi afectat de măsurile luate împotriva pandemiei. Chiar și așa, muzicianul susține că nu putem sta acasă pentru totdeauna. „La un moment dat, va trebui să ne continuăm viețile. Sperăm că am țintit momentul potrivit (n.r. pentru turneu)”.

În ceea ce privește planurile de viitor, Croucier promite că odată cu relaxarea măsurilor de distanțare socială, artiștii vor reveni în studio pentru a continua munca la materialul pe care au început să îl creeze în ianuarie.  

Foto: Facebook, Juan Croucier via Ratt