Rock News

Amy Lee (Evanescence) declară că toate piesele de pe noul album sunt diferite una de cealaltă

Chiar și așa, solista spune că elementul care le unește este sinceritatea - neprelucrarea sentimentelor exprimate prin intermediul muzicii.

Toate cântecele incluse pe noul disc Evanescence, declară solista Amy Lee într-un interviu acordat pentru Music Week și preluat de Kerrang!, sunt foarte diferite unul de celălalt. Câteva dintre piese sunt deja mixate și gata de lansare, iar fanii au avut ocazia să asculte unul dintre single-uri, „Wasted On You”, apărut pe piață la sfârșitul lunii trecute.

Chiar și cu diferențele de rigoare, solista reușește să găsească un numitor comun pentru piesele incluse pe materialul „The Bitter Truth”. „Cred că elementul care le unește este faptul că explorăm un loc chiar mai brut decât până acum”. Motivul, spune ea, este nevoia de a se îndepărta de stilul adoptat pentru „Synthesis” (2017), de munca alături de o orchestră, și de a reveni la originile rock ale formației.

Pentru noul material de studio nu există o dată de lansare. Solista promite că piesele vor fi lansate pe rând, pe parcursul anului. Astfel muzicienii reușesc să îi împace pe fani într-o perioadă delicată, deși mai au nevoie de timp pentru a termina de compus materialul.

Foto: Facebook, Rock FM