Rock News

Weezer au revenit cu melodia „Hero”

Iată cui a fost dedicată melodia și urmărește videoclipul care pare să unească oameni din toate sferele sociale.

Având în vedere situația actuală, nu putem decât să ne bucurăm până în măduva oaselor când primim material nou de ascultat din partea muzicienilor care fac tot posibilul să ne ușureze izolarea. Astfel, una dintre cele mai bune vești de săptămâna asta este lansarea celui de-al doilea single de pe noul album pus la cale de americanii de la Weezer, „Hero”. Piesa le este dedicată, după cum declară muzicienii în postarea de pe pagina oficială de Facebook a trupei, „visătorilor care stau acasă, celor care termină școala prin Zoom, celor care fac pâine și lucrătorilor din poziții esențiale”. Conform Kerrang!, muzicienii au încercat să ne pregătească pentru lansarea piesei cu câteva zile înainte. 

Din păcate, veștile bune nu vin mereu singure – lansarea albumului „Van Weezer”, care ar fi trebuit să apară pe piață săptămâna viitoare, a fost amânată. „După cum știți, Corona a pus bețe-n roate pentru multe planuri bine gândite. Van Weezer nu face excepție. Și pentru că nu vrem să oferim o altă dată de lansare până nu suntem absolut siguri că ne putem păstra promisiunea, vom spune doar să stați cu ochii pe noi până putem reveni cu informații”.

Între timp, însă, băieții spun că ar fi cazul să ne așteptăm la câteva anunțuri despre surprize pe care le plănuiesc și cât de mult material nou Weezer se poate.

Foto: Facebook, Weezer, Sean Murphy