Rock News

Myles Kennedy: Despre impactul său asupra lumii și ambiții curente

Muzicianul a împlinit deja 50 de ani - iată ce impact consideră el că a avut asupra lumii, dar și cum plănuiește să își continue relația cu muzica.

Anii ne prind din urmă pe toți, iar muzicienii nu sunt nici pe departe excepția de la regulă. Într-un interviu acordat pentru Guitar World și preluat de Ultimate Guitar, muzicianul Myles Kennedy a vorbit despre impulsurile pe care le are din cauza apropierii vârstei de 50 de ani, dar și despre ce impact consideră că a avut asupra lumii.

„O parte din mine continuă să se întrebe «Cât timp mai am aici? Și ce mai am de zis cât timp sunt aici? Și ce alte abilități trebuie să mai dezvolt la chitară?»”. În ultima vreme, menționează Kennedy, chitara a fost unul dintre lucrurile asupra cărora s-a concentrat. „Tot ce vreau este să stau și să cânt la chitară, blues și să învăț fraze noi și să intru pe Instagram ca să mă inspir de la alți cântăreți – e ciudat, parcă am din nou 21 de ani”.

Întrebat dacă are impresia că și-a lăsat amprenta asupra lumii, Myles are convingerea că răspunsul este negativ. „Încă simt că încerc să compun piesa aia perfectă sau să interpretez solo-ul ăla perfect. Când mă uit înapoi, la lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul ultimilor zece ani, pare că poate m-am apropiat uneori, dar încă simt că mai am de lucru și mereu simt că aș fi putut face mai bine”.

După cum recunoaște chiar Myles, nu putem nega că artistul a fost foarte activ în ultimii câțiva ani. Pe lângă toate albumele lansate alături de Alter Bridge (ultimul, „Walk The Sky”, fiind apărut în 2019) și colaborarea cu Slash, muzicianul și-a lansat și primul album solo, „Year Of The Tiger”, în 2018.

Foto: Instagram, Myles Kennedy