Rock News

Lars Ulrich, despre autoizolare și posibilitatea că Metallica să înregistreze muzică nouă în carantină

Lars Ulrich spune că, dacă blocarea din cauza coronavirusului continuă o perioadă semnificativă, există o „șansă foarte bună”, Metallica ar putea înregistra un album din carantină.

Bateristul a vorbit intr-un apel video cu președintele și CEO-ul Salesforce, Marc Benioff, despre ceea ce el si colegii de trupa fac in aceasta perioada acasă.

Ulrich a spus:

„Toți patru suntem în patru locuri diferite, în patru state diferite în acest moment. Dar un subiect de conversație în aceste sesiuni săptămânale este cum va arata viitorul. Cum vor arăta următoarele două luni? Cum va arăta restul anului? Și cum vom fi in următorul deceniu în ceea ce privește modul în care creăm, cum scriem muzică, cum înregistrăm muzică, cum împărtășim muzică și cum va arăta totul cu incertitudinile din fața noastră".

În ceea ce privește posibilitatea unui nou album înregistrat în timp ce toati cei patru sunt in izolare, Ulrich spune că depinde de cât de mult timp sunt în vigoare masurile resptrictive.

„Dar dacă tu și cu mine și restul lumii rămânem asa șase luni de acum înainte sau un an, aș spune că există șanse foarte bune”.