Rock News

Ministry ne provoacă să le răspundem la întrebări cu single-ul „Alert Level (Quarantined Mix)”

Artiștii și-au propus să creeze o comunitate în adevăratul sens al cuvântului pe timp de pandemie. Iată care sunt instrucțiunile.

La sfârșitul lunii trecute, muzicienii de la Ministry au revenit în studio pentru a le face viața mai plăcută fanilor cât de curând posibil. După cum ți-am scris la momentul respectiv, solistul Al Jourgensen s-a pregătit temeinic pentru vizita la studio, având în vedere condițiile actuale. Artistul a purtat o mască impresionantă, personalizată cu imaginea steagului american, dar și mănuși chirurgicale.

Acum, după cum ne atrag atenția cei de la Metal Hammer, ne putem bucura de prima piesă care va fi inclusă pe albumul pus la cale de americani, „Alert Level (Quarantined Mix)”. Din păcate, detalii despre noul disc nu au fost încă publicate.

În postarea în care anunță apariția single-ului, Ministry au inclus și o întrebare pentru fani: „Cât de îngrijorat ești?”. Muzicienii le oferă tuturor celor interesați instrucțiuni pentru a răspunde provocării. Trebuie doar să postezi un clip de maximum 30 de secunde pe rețelele sociale cu hashtagul #ministryalertlevel.

Foto: Facebook, Ministry