Rock News

Lamb Of God au revenit cu melodia „New Colossal Hate”

Piesei îi este atașat și un videoclip artistic, dar și sumbru, inspirat din lucrările lui Goya.

Lamb Of God au lansat un videoclip animat pentru cea de-a treia melodie extrasă de pe noul lor album de studio, „New Colossal Hate”, relatează Metal Hammer. Deși păstrăm deja piesa pe repeat, nu putem uita că aceasta a fost lansată cu scopul de a compensa pentru amânarea lansării discului. După cum ți-am relatat chiar aici, muzicienii au fost forțați să re-planifice lansarea albumului „Lamb Of God” pentru data de 19 iunie, deși acesta ar fi trebuit să ajungă la urechile fanilor pe 8 mai. Planurile americanilor au fost date peste cap din cauza pandemiei, care a afectat toate canalele de distribuție. Discul poate fi comandat în avans de pe site-ul oficial al muzicienilor.

Videoclipul atașat de americani piesei „New Colossal Hate” a fost regizat de Jose Lun, imaginile fiind inspirate din operele de artă ale pictorului Francisco José de Goya y Lucientes.

Până acum am avut ocazia să ne bucurăm de alte două piese extrase de pe discul care a adoptat numele trupei – „Checkmate” și „Memento Mori”. Odată cu lansarea materialului discografic, vom putea analiza și celelalte șapte cântece la care au lucrat muzicienii. Până atunci, însă, iată lista completă de melodii incluse pe album:

  1. Memento Mori
  2. Checkmate
  3. Gears
  4. Reality Bath
  5. New Colossal Hate
  6. Resurrection Man
  7. Poison Dream Jamey Jasta (Hatebreed)
  8. Routes Chuck Billy (Testament)
  9. Bloodshot Eyes
  10. On The Hook