Rock News

Katatonia au revenit cu melodia „The Winter Of Our Passing”

Suedezii de la Katatonia au decis că momentul este propice pentru a împărtăși cu fanii cea de-a treia piesă de pe albumul „City Burials”.

Suedezii de la Katatonia au revenit cu „The Winter Of Our Passing”, încă o melodie extrasă de pe albumul pe care se pregătesc să îl lanseze chiar mâine, „City Burials”, după cum ne atrage atenția publicația Prog. În descrierea cipului postat pe YouTube, solistul Jonas Renkse a declarat că piesa este o combinație între elemente electronice și un refren tipic trupei.

„Este un cântec despre momentul în care te predai și încerci să te orientezi în întuneric,” a completat muzicianul despre cea de-a treia melodie lansată de pe noul album. Până acum, am avut ocazia să ne bucurăm de piesele „Lacquer” și „Behind The Blood”, pe care ți le lăsăm mai jos.

Muzicienii și-au planificat și o apariție în România pentru luna iunie. Presupunând că festivalul Maximum Rock nu este amânat sau anulat, vom avea ocazia să îi ascultăm pe suedezi live pe data de 13 sau 14, în prima lună a verii.

Foto: Instagram, Katatonia