Rock News

Lamb Of God amână lansarea noului album pentru luna iunie

Deși discul „Lamb Of God” ar fi trebuit să apară pe piață la începutul lunii mai, problemele de distribuție le-au dat americanilor bătăi de cap.

Pandemia de COVID-19 le-a pus bețe-n roate muzicienilor din jurul lumii, fie că este vorba de muzică nouă, turnee sau albume cu data de lansare deja stabilită. După cum ne anunță Kerrang!, americanii de la Lamb Of God se încadrează în cea din urmă categorie – lansarea albumului „Lamb Of God” a fost amânată pentru luna iunie.

Motivele sunt clare și, din păcate, nu țin de dorințele formației. Amânarea se datorează dificultăților de livrare, serviciile poștale tratând cu prioritate bunurile esențiale. Așadar, persoanele care au comandat în avans cel de-al zecelea album al muzicienilor se pot aștepta să îl primească începând cu data de 19 iunie.

„Apreciem răbdarea voastră în vremurile astea,” spun muzicienii într-o declarație oficială. „O pandemie globală nu este un eveniment pe care oamenii din industria muzicală îl iau în considerare în general atunci când planifică lansări de albume, dar, după cum știți, asta i-a afectat pe toți jucătorii, iar noi nu facem excepție”.

Cu toate astea, ca să nu ne simțim complet uitați, americanii urmează să lanseze o altă piesă de pe album – „New Colossal Hate”. Aceasta va ajunge la urechile fanilor mâine.

Foto: Facebook, Lamb Of God