Rock News

Nick Barrett (Pendragon) a lansat un cover după piesa „The Final Cut” (Pink Floyd)

Muzicianul a descoperit că poate fi și auto-izolarea bună la ceva: Acesta este deja al doilea cover pe care l-a publicat luna asta.

După cum am observat în săptămânile care au trecut de la începutul pandemiei de COVID-19 și până acum, mulți muzicieni au decis să își extindă repertoriul. Printre ei se numără și Nick Barrett, solistul formației britanice Pendragon, care a lansat un cover după Pink Floyd pentru piesa „The Final Cut”, după cum relatează publicația Prog.

După cum explică muzicianul în descrierea clipului, partea vocală și pianul au fost înregistrate în același timp, iar celelalte instrumente au fost înregistrate de Nick separat și adăugate ulterior.

Aceasta nu este prima încercare a lui Barrett de a aborda alte stiluri. Săptămâna trecută, muzicianul a încărcat pe YouTube un alt cover, de data asta, după melodia „Johnny Boy” (Gary Moore). Artistul a înregistrat cântecul cu un motiv: pe 4 aprilie, tatăl său ar fi împlinit 93 de ani, bărbatul fiind născut în aceeași zi cu Gary Moore.

Cel mai recent album semnat Pendragon, „Love Over Fear”, a apărut pe piață în februarie.