Rock News

Megadeth amână înregistrarea noului album

Tot materialul este deja compus, ne asigură David Ellefson. Problema a apărut, însă, odată cu inabilitatea muzicienilor de a reveni în studio din cauza pandemiei.

Megadeth au terminat de compus noul album de studio, ceea ce înseamnă  că mai e puțin până să ne putem bucura de material nou! Sau… așa ar trebui. Problema, însă, apare când vine vorba de înregistrarea acestuia, relatează Metal Sucks într-o preluare de pe The Metal Voice.

Noul disc este foarte heavy și conține elemente foarte rapide, iar influențele celor patru membri se combină perfect, după cum declară basistul David Ellefson. Deși fiecare dintre muzicieni scrie și pe cont propriu, acasă, echipa a petrecut câteva luni  împreună, de data asta, înainte ca solistul Dave Mustaine sa înceapă tratamentul pentru cancer, vara trecută.

„[...] Cred că este un sentiment real pe albumul ăsta că vrem să fie un disc la care a contribuit toată formația,” declară muzicianul. „Nu vrem să fie un material pentru care venim, ne conectăm la calculator, ne înregistrăm părțile și ne cărăm acasă”.

Ca în multe alte cazuri, pandemia le-a afectat planurile americanilor. „Am lucrat la (n.r. album) și este scris, este gata să fie înregistrat. Chiar urma să începem înregistrările spre sfârșitul lunii martie. Dar, bineînțeles, s-a întâmplat toată treaba asta… Urma să merge în Nashville să începem să ne ocupăm de piese [...]”. Sănătatea lor și a celor din jur, însă, a trebuit să fie tratată cu prioritate.

În cele din urmă, nu știm când ne vom putea bucura, în sfârșit, de material nou din partea Megadeth. Speranță, însă, există – mai ales că artiștii au depășit etapa de compoziție.