Rock News

Ed O'Brien (Radiohead) ne oferă câteva recomandări de carantină

Muzicianul mărturisește că meditația l-a ajutat enorm în perioada în care, crede el, a fost infectat cu COVID-19, dar ne oferă și recomandări de muzică, filme, seriale și cărți.

Într-un interviu acordat pentru publicație NME, chitaristul celor de la Radiohead, Ed O’Brien, s-a gândit că ar fi o idee finspirată să le ofere fanilor recomandări pentru activități de întreprins în auto-izolare. De la seriale și filme până la cărți, muzicianul a povestit cum și-a petrecut zilele de recuperare după ce, crede el, a contractat COVID-19. Artistul a declarat că a avut o formă ușoară a afecțiunii și nu a fost îngrijorat nicio secundă.

Una dintre activitățile care l-au ajutat să depășească perioada în care a fost obligat să stea în pat este meditația. „Sunt norocos,” spune el, „pentru că meditez de 18 ani. E o fundație care mă ajută în viață și chiar funcționează. Te trezești, te simți un pic nașpa, meditezi și te simți mult mai bine. Aș recomanda asta tuturor,” continuă el.

Cartea care i-a fost aproape în momentele grele este „Viața în pădure (Walden)”, a lui Henry David Thoreau - perfectă pentru momente liniștite. Cât despre filme, „Examen de (i)maturitate” („Booksmart”, 2019) este unul dintre preferatele muzicianului, la fel ca și „Interstellar: Călătorind prin univers” („Interstellar”, 2014), iar serialul „Clanul Soprano” („The Sopranos”, 1999) este următorul pe care plănuiește să îl înceapă. Muzica recomandată? Cât de cosmică se poate: Nick Drake, Thundercat și Flying Lotus.

Foto: Facebook, Ed O'Brien