Rock News

Brian May feat. Kings Daughters lansează un fragment din single-ul „Get Up”

Cântecul este un efort de a ridica moralul oamenilor din toată lumea, căruia i-au fost atașate și câteva inițiative care să îi ajute pe fani să se simtă conectați între ei.

„Get Up” este noua piesă prin care rockerițele de la Kings Daughters încearcă să ne ridice moralul într-o perioadă foarte dificilă, iar pentru asta, fetele au făcut echipă cu Brian May, după cum relatează Classic Rock. Planul întocmit de artiști include o lansare stabilită pentru data de 15 aprilie, însă melodia poate fi comandată în avans de aici.

Conform postării de pe pagina oficială de Facebook a trupei, piesa era deja gata înainte de Crăciun. Aceasta ar fi trebuit să marcheze debutul Kings Daughters, însă asta nu s-a mai întâmplat din cauza pandemiei de COVID-19. În rolul său de producător și chiar compozitor asociat pentru single, Brian May a decis să spună câteva cuvinte despre tot procesul. „Momentul ăsta a devenit cel mai dificil pentru a lansa o carieră,” a recunoscut el. „Am fi putut amâna totul până la momentul în care pandemia va dispărea. Dar fetele au luat decizia curajoasă de a lansa înregistrarea oricum. Principala forță care ne-a împins de la spate pe toți a fost faptul că am realizat că inimile și mințile din jurul lumii sunt într-o stare nefericită în momentul ăsta,” a continuat artistul.

Tocmai pentru că echipa vrea să diminueze efectele depresiei tot mai probabile în perioada asta, 10% din profitul obținut de pe urma piesei va fi donat către organizația non-profit MIND. Un alt gest care să îi conecteze pe fani a fost inițiativa de a-i include pe cei care au înregistrat clipulețe (cu „Get Up” pe fundal) în videoclipul oficial al piesei.