Rock News

Gerard Way (My Chemical Romance) îi surprinde pe fani cu patru piese solo

Materialul a fost înregistrat, spune artistul, de-a lungul anilor, și a ieșit la suprafață pentru că Gerard a vrut să le dea fanilor ceva de ascultat.

Solistul celor de la My Chemical Romance, Gerard Way, a decis să împărtășească material nelansat până acum, anunță Kerrang!. Melodiile, după cum declară muzicianul pe social media, nu sunt noi, însă fac parte dintr-un amalgam de material la care a lucrat de-a lungul anilor și pe care a tot amânat să îl lanseze.

„Hey tuturor,” spune muzicianul, „cu toată incertitudinea asta, am vrut doar să încarc niște chestii nelansate. Doar ca oamenii să poată vedea ce e cu el și să aibă ceva de ascultat. Doar am avut chef să împărtășesc. Cred că am o grămadă de chestii de genul, pentru că eu și Doug am înregistrat câte ceva pe ici-pe colo de-a lungul anilor. Câteva dintre ele, cum este Phoning In, erau materiale pe care intenționam să se lansez sub formă de single-uri, și s-ar putea să o fac la un moment dat, după ce le termin, dar m-am gândit de ce nu”.

Pe lângă materialul auditiv, Way a mai împărtășit cu noi și o imagine intimă – o poză a corzilor sale vocale, capturată în timpul consultației pe care a avut-o înainte de a reînvia proiectul My Chemical Romance. După spusele doctorului, „sunt un pic roșii, dar arată bine”.

Cele patru compoziții muzicale, „Phoning In”, „Welcome To The Hotel”, „Success!” și „Crate Amp_2” pot fi ascultate pe pagina de SoundCloud a artistului.

Foto: Instagram, Gerard Way