Rock News

Atreyu lansează videoclipul melodiei „Super Hero” feat. Avenged Sevenfold și Underoath

Melodia a fost dedicată, de data asta, luptătorilor din primele linii în lupta cu COVID-19, care, spun muzicienii, merită titlul de super-eroi.

Americanii de la Atreyu au lansat videoclipul unei melodii nemaipomenite – iar adjectivul ăsta nu se datorează numai colaborărilor pe care au reușit să le obțină. După cum relatează Metal Hammer, muzicienii au beneficiat de contribuții spectaculoase din partea solistului Avenged Sevenfold, M. Shadows și toboșarului Underoath, Aaron Gillespie pentru noul clip al piesei „Super Hero”.

Melodia nu este una nouă, ci a apărut în 2018, fiind inclusă pe albumul „In Our Wake”, însă intenția muzicienilor s-a schimbat. Artiștii au dedicat cântecul eroilor acestei perioade de pandemie – serviciilor de urgență care se află în prima linie.

Într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a trupei, băieții au mărturisit că, deși melodia a fost dedicată, inițial, părinților care fac sacrificii incredibile pentru a fi super-eroi pentru copiii lor, aceasta are un spectru mai larg.

„Piesa are o interpretare mai largă,” scriu muzicienii, „mai ales în situația cu care se consfruntă întreaga lume. Sunt mulți super-eroi în lume care vin sub diverse forme – adică dispeceri, personal medical și lucrători în domeniul sănătății, care îi pun pe alții pe primul loc în timp ce luptă cu COVID-19 și fac tot posibilul să salveze vieți. Lor le dedicăm această piesă”.