Rock News

Kings Of Leon au revenit cu melodia „Going Nowhere”

Muzicienii ne îndeamnă, în descrierea clipului, să stăm acasă și să avem grijă de noi, promițând o revedere cât de curând posibil.

„Going Nowhere” este titlul noii melodii lansate de americanii de la Kings Of Leon, după cum ne atrag atenția cei de la Pitchfork. Clipul simplu atașat piesei a fost filmat în Nashville, Tennesse și îl încadrează, fără înflorituri, pe solistul Caleb Followill, cu chitara sa, între un microfon și o canapea. Acesta a fost regizat de Casey McGrath, cel care s-a ocupat și de documentarul „Talihina Sky: The Story of Kings of Leon” (2011).

Despre Kings Of Leon nu am mai auzit vești încurajatoare de la lansarea albumului „WALLS” („We Are Like Love Songs”), în 2016. Discul s-a bucurat de un succes răsunător, ajungând pe prima poziție în topurile naționale din Noua Zeelandă, Marea Britanie, Canada și Austria, dar și în Billboard 200.

Pentru vara asta, muzicienii au planificat un turneu care îi va aduce, în cazul în care nu are loc vreo amânare din cauza pandemiei, prin Germania, Olanda, Marea Britanie, Irlanda, Spania și Ungaria.