Rock News

Def Leppard au lansat o filmare live pentru piesa „Run Riot”

Imaginile au fost capturate acum doi ani și fac parte dintr-un material mult mai complex, ce urmează să apară pe piață în luna mai.

„Run Riot” este una dintre cele mai apreciate piese Def Leppard incluse pe al patrulea disc al britanicilor, iar muzicienii au decis, conform publicației Classic Rock, că ar cam fi cazul să o readucă în atenția fanilor. Fără doar și poate, am fost captivați – artiștii au lansat o înregistrare live a melodiei, interpretată în cadrul concertului din Londra, ca parte a turneului aniversar dedicat albumului „Hysteria” (1987).

Dacă nu te saturi doar cu atât, poți fi pe pace. Filmarea asta este doar un fragment din ce va să vină. Def Leppard urmează să lanseze un material live, „London To Vegas” format din două bucăți. Prima parte a materialului, „Hysteria At The O2” cuprinde imaginile capturate în Londra, în 2018, iar cel de-al doilea fragment, „Hits Vegas, Live At Planet Hollywood”, este rezultatul rezidenței susținute de britanici în Las Vegas anul trecut.

„Hysteria” nu poate fi considerat decât o operă de artă în adevăratul sens al cuvântului. Discul a atins prima poziție a numeroase topuri naționale, precum cel australian, cel britanic, cel american, și cel norvegian, fiind certificat cu platină de douăsprezece ori în Statele Unite ale Americii și de două ori în Regatul Unit al Marii Britanii.