Rock News

Randy Blythe (Lamb Of God) urăște procesul de înregistrare a albumelor

„Procesul de a crea un disc este un rău necesar pentru mine cu formația mea pentru că nu este deloc distractiv,” spune Blythe.

Într-un interviu acordat pentru Metal Injection și preluat de publicația online Ultimate Guitar, solistul Lamb Of God, Randy Blythe, a mărturisit că nu îi face deloc plăcere să înregistreze albume. „Am detestat procesul de creație pentru albumul ăsta, am urât procesul pentru fiecare dintre albumele pe care le-am scos vreodată. Nu îmi face plăcere,” a declarat muzicianul.

Pentru el, asta este mereu o provocare. Una foarte neplăcută. „Procesul de a crea un disc este un rău necesar pentru mine cu formația mea pentru că nu este deloc distractiv, așa că e mereu o provocare,” a continuat el. Printre lucrurile care îi displac cel mai mult se numără faptul că trebuie să repete încontinuu aceleași versuri până iese totul bine, cu dureri în gât și urechile țiuindu-i.

Elementele lui preferate ale vieții de muzician sunt turneele. „Îmi plac turneele, îmi place să urc pe scenă în forță și să văd pe toată lumea explodând,” a mai zis Blythe.

Lamb Of God sunt pe cale să lanseze cel de-al zecelea album din cariera lor, acesta purtând chiar numele trupei. Discul are apariția planificată pentru data de 8 mai, dar poți asculta deja două melodii extrase de pe el – „Checkmate” și „Memento Mori”.

Foto: Facebook, Lamb Of God