Rock News

Ministry au revenit în studio pentru un nou album

Americanii sunt pregătiți de fapte mari, dar se și protejează corespunzător de noul coronavirus.

După cum ne anunță publicația Loudwire, americanii de la Ministry au decis că acum ar fi momentul perfect pentru a lucra la material nou. Bineînțeles, veștile sunt bine-venite și deloc surprinzătoare, mai ales având în vedere condițiile actuale, în care majoritatea activităților sociale nu sunt încurajate. Ministry nu sunt singurii care au decis să fie productivi în auto-izolare: ți-am mai scris aici și despre Amaranthe, care au revenit în studio mai devreme luna asta.

Acompaniind mesajul succint postat de Ministry pe rețelele de socializare, o poza cu solistul Al Jourgensen ne dă puțin de gândit. Artistul poartă o mască de similară celor utilizate în cel de-Al Doilea Război Mondial, aceasta fiind, însă, personalizată cu steagul Statelor Unite ale Americii. Nu ne-a scăpat din vedere nici faptul că muzicianul poartă și mănuși chirurgicale negre, sugerând că este pregătit să se protejeze de noul coronavirus.

Cel mai recent album lansat de Ministry, „AmeriKKKant”, a ajuns la urechile fainilor în martie 2018. Acesta a apărut după cea mai mare pauză făcută de băieți între albume, aceasta ajungând la cinci ani. De atunci, însă, muzicienii au mai lansat și o variantă acustică a melodiei „(Every Day Is) Halloween” (1984).

Foto: Facebook, Ministry