Rock News

Nine Inch Nails au lansat gratuit albumele „Ghosts V-VI”

„«Ghosts V: Together» este dedicat perioadelor în care se pare că totul va fi bine, iar «Ghosts VI: Locusts»... vă veți da voi seama,” susțin artiștii.

Din ce în ce mai multe formații se adaptează la condițiile actuale de criză, oferind fanilor ample oportunități de a se bucura de material nou. Nu fac excepție nici americanii de la Nine Inch Nails care, conform publicației Revolver, au lansat 23 de piese de senzație. Acestea sunt împărțite între două albume intitulate „Ghost V-VI”, materialul fiind disponibil gratuit. Pentru o descărcare rapidă, te invităm să dai un click aici.

Prin intermediul site-ului oficial al formației, trupa a comunicat și un mesaj de încurajare în vremurile astea sumbre. „Muzica – indiferent că o ascultăm, ne gândim la ea sau o creăm – a fost mereu lucrul care ne-a ajutat să trecem peste orice lucru – bun sau rău. Cu (n.r. ideea) asta în minte, am decis să ardem uleiul de miez de noapte și să terminăm aceste noi albume Ghost pentru a rămâne oarecum sănătoși la cap”.

Fiecare dintre albume are câte o denumire și o semnificație, spun băieții. „Ghosts V: Together este dedicat perioadelor în care se pare că totul va fi bine, iar Ghosts VI: Locusts... vă veți da voi seama”.

„Ghosts I-IV”, cel de-al șaselea album de studio al muzicienilor, a ajuns la urechile fanilor cu peste o decadă în urmă, în 2008, și a marcat prima lansare independentă a trupei.

Foto: Facebook, Nine Inch Nails