Rock News

Katatonia lansează videoclipul melodiei „Behind The Blood”

Ia de ascultă cel de-al doilea single extras de pe noul album al suedezilor. Discul „City Burials” va apărea pe piață luna viitoare.

„Behind The Blood” este denumirea celui mai recent single pe care suedezii de la Katatonia au decis că ar fi cazul să îl lanseze pentru plăcerea fanilor, după cum ne atrage atenția publicația Prog. Melodia este extrasă de pe noul disc pus la cale de muzicieni, „City Burials”, care va apărea pe piață luna viitoare, pe data de 24, putând fi comandat în avans de aici.

Conform unei postări de pe pagina oficială de Facebook a artiștilor, piesa „Behind The Blood” reprezintă „o celebrare a muzicii heavy metal cu care am crescut cu toții, modificată pentru a se încadra în universul Katatonia”. „Pe când, din punct de vedere liric,” continuă postarea, „spune povestea dezmățului întunecat, pentru a trezi sângele cu sunetul și gustul tunetului”.

Până acum, am mai avut ocazia să ne bucurăm de un single extras de pe același disc, „Lacquer”. Bineînțeles, ți-l lăsăm și pe acesta mai jos.

 Iată și lista completă a materialului discografic:

  1. Heart Set to Divide
  2. Behind the Blood
  3. Lacquer
  4. Rein
  5. The Winter of Our Passing
  6. Vanishers
  7. City Glaciers
  8. Flicker
  9. Lachesis
  10. Neo Epitaph
  11. Untrodden