Rock News

Hayley Williams a revenit cu o piesă nouă, „Roses/Lotus/Violet/Iris”

Acesta este cel de-al patrulea single extras de pe noul disc solo al solistei, „Petals For Armor”.

Solista Hayley Williams a decis că ar cam fi cazul să ne pregătească din timp pentru noul ei album de studio, „Petals For Armor”. Așadar, și prin urmare, după cum ne anunță Kerrang!, cântăreața a lansat încă o piesă extrasă de pe noul material, pe numele ei „Roses/Lotus/Violet/Iris”. Până acum, am avut ocazia să ne bucurăm de alte trei single-uri de pe discul solo al lui Hayley, „Leave It Alone”„Simmer” și „Cinnamon” – le poți asculta pe toate mai jos.

Recent, ți-am atras atenția că Williams a pus la cale primul său turneu solo, care ar fi trebuit să o aducă prin Amsterdam (Olanda), Paris (Franța), Londra (Regatul Unit al Marii Britanii) și Cologne (Germania) în luna mai. Luând în considerare criza globală actuală, nu mică ne-ar fi mirarea ca artista să se poată ține de cuvânt legat de concerte – cel puțin nu față în față.

Despre album, Hayley Williams a fost foarte deschisă – noi ți-am scris despre motivația și inspirația ei prin februarie. Pe scurt, solista a dus o luptă crâncenă cu depresia în perioada în care lucra la ultimul disc lansat alături de Paramore, însă acum se poate bucura de întregul spectru de emoții – „Petals For Armor” este rezultatul.

Albumul de debut (solo) al artistei va apărea pe piață la data de 8 mai.