Rock News

Avenged Sevenfold oferă premii fanilor aflați în izolare la domiciliu

Poți primi, din partea americanilor, un hanorac, un tricou sau un accesoriu - iată care sunt regulile.

Dacă vrei să te protejezi de COVID-19, dar îți dorești și materiale personalizate din partea Avenged Sevenfold, iată că acum există o modalitate prin care să le împaci pe amândouă. După cum relatează publicația Kerrang!, muzicienii au întocmit un plan prin care să îi răsplătească pe fanii care se autoizolează la domiciliu.

„Dezvoltăm o pagină de check-in unde puteți încărca un selfie de acasă când vă indicăm noi într-un IG Story, într-un moment ales la întâmplare,” este anunțul oficial al trupei. Conform planului, orice persoană care încarcă un selfie cu fraza zilei (indicată de muzicieni) în mai puțin de 30 de minute de la postare, timp de șapte zile consecutive, va primi un tricou, un hanorac sau un accesoriu gratuit. Prima șansă a fost acordată de A7X noaptea trecută, site-ul fiind acum închis temporar.

Pentru a-și arăta solidaritatea cu întreaga industrie muzicală, artiștii au decis și să închidă magazinul online oficial al trupei, A7XWorld, încurajând fanii să susțină artiștii independenți în această perioadă dificilă.

Foto: Instagram, Avenged Sevenfold, @rafacore