Rock News

King 810 au revenit cu un videoclip brutal pentru single-ul „Helhounds”

Melodia și clipul, declară solistul David Gunn, îi ajută pe fani să își imagineze cum e să fii în pielea sa.

„Hellhounds”, noul single al americanilor de la King 810, beneficiază și de un videoclip pe măsură, ne atrage atenția Metal Hammer. Conform unei declarații acordate de solistul David Gunn, pe care ne-o aduc la cunoștință cei de la Rock ‘N’ Load, piesa îi ajută pe fani să facă o excursie în mintea haotică a muzicianului.

Hellhounds le spune oamenilor ce se întâmplă în capul meu, un loc ce este confuz chiar și pentru mine. Cam în același timp cu procesul de compoziție pentru (n.r. cel mai recent album) Suicide King, am fost diagnosticat cu o tulburare de comportament (n.r. tulburare de identitate disociativă), iar Hellhounds s-a întâmplat să fie locul la care am ajuns într-o zi,” mărturisește Gunn. „La fel ca orice alt gând din capul meu, este obsedat de moarte,” se confesează el.

Cel de-al treilea și cel mai recent disc de studio al muzicienilor, „Suicide King”, a apărut pe piață în luna ianuarie a anului trecut. De el s-au ocupat cei doi membri ai formației, solistul David Gunn și basistul/chitaristul Eugene Gill, iar la producție, pe Gunn l-a ajutat Josh Schroeder.