Rock News

Ceremonia de introducere a artiștilor în Rock & Roll Hall of Fame a fost amânată

Președintele Rock & Roll Hall of Fame a declarat că prioritatea, în acest moment, este sănătatea publicului și a artiștilor.

Ceremonia de introducere a artiștilor în Rock & Roll Hall of Fame a fost afectată, și ea, de pandemia de COVID-19, anunță cei de la NME. Evenimentul era programat pentru data de 2 mai, însă decizia de a-l amâna a urmat cursul logic al evenimentelor, într-un mediu din ce în ce mai incert pentru industria muzicală. După cum ți-am scris și aici, măsurile stricte luate peste tot în lume le fac treaba foarte grea celor implicați. La rezultate pozitive este imposibil să ne așteptăm.

Într-o declarație oferită pentru publicația Rolling Stone și preluată de NME, Președintele Rock & Roll Hall of Fame, Joel Peresman, a spus că cea dintâi grijă a organizației este sănătatea publicului și a artiștilor. „Abia așteptăm să reprogramăm ceremonia și vom face anunțul cât de repede putem,” a asigurat Peresman publicul.

Anul acesta, au fost aleși pentru a-și imortaliza numele în Rock & Roll Hall of Fame englezii de la Depeche Mode și T. Rex, alături de americanii Nine Inch Nails, The Doobie Brothers, The Notorious B.I.G. și Whithey Houston. Pe lângă muzicieni, au fost votați pentru Hall of Fame și afaceristul american Irving Azoff și producătorul american Jon Landau.

Foto: Instagram, Rock & Roll Hall of Fame