Rock News

Hayley Williams (Paramore) anunță primul său turneu solo

Solista promite să dea tot ce are mai bun, în ciuda emoțiilor și fricii de necunoscut.

După ce ne-a oferit detalii despre noul ei album solo, Hayley Williams a decis să ne încânte și cu un turneu de promovare a acestuia, anunță Kerrang!. Aceasta va fi prima dată când Williams pleacă la drum de una singură, fără colegii (și prietenii) din Paramore, lucru care, spune ea, o sperie foarte tare.

Cu toate acestea, artista nu neagă că așteaptă cu sufletul la gură să înceapă aventura. „Este o aventură cu totul nouă,” declară solista. „Este important să încerci ceva nou din când în când și să îți demonstrezi că poți.  Accept disconfortul și bucuria și sunt pregătită să fiu prezentă pentru asta,” continuă ea.

Prin Europa, Hayley va ajunge în luna mai, având concerte planificate în Amsterdam (Olanda), Paris (Franța), Londra (Regatul Unit al Marii Britanii) și Cologne (Germania).

„Petals For Armor”, primul LP solo al cântăreței, va apărea pe piață la data de 8 mai prin intermediul Atlantic Records. Mai multe detalii despre influența depresiei asupra materialului și schimbările din viața solistei de la ultimul disc Paramore ți-am oferit aici.

Hayley a lansat deja câteva piese extrase de pe noul album – „Leave It Alone”, „Simmer” și „Cinnamon” – pe care le poți asculta mai jos.

Foto: Instagram, Hayley Williams