Rock News

Joe Bonamassa anunță un nou proiect muzical, The Sleep Eazys și album nou

Joe Bonamassa va lansa un album instrumental, „Easy to Buy, Hard To Sell”, cu noua sa trupa, The Sleep Eazys. LP-ul este programat sa apara pe 10 aprilie.

Primul single, „"Bond (On Her Majesty's Secret Service)”, o reverenta pentru filmul clasic de acțiune din 1969, este acum disponibil pe toate serviciile de streaming.

În calitate de producător, Joe Bonamassa si-a adus pe acest album pe unii dintre colaboratorii săi frecvenți, împreună cu trupa sa de turnee.

„Easy to Buy, Hard To Sell” este dedicat chitaristului Danny Gatton, unul dintre mentorii lui Bonamassa si va include versiunile proprii ale unora dintre melodiile favorite de la Frank Sinatra, Danny Gatton, Tony Joe White, King Curtis si altii.

Bonamassa spune:

"Sincer, întotdeauna am dorit să fac un disc ca acesta. Dar să fiu și mai sincer, nu sunt sigur că am fost pregatit, profesional și muzical, până acum. Timpul pare ca a venit, în cele din urmă, de a-l omagia în sfârșit pe un îndrumător, un prieten și unul dintre cei mai mari chitariști ai tuturor timpurilor: mrele regretat Danny Gatton".

Foto: Getty Images/ Guliver.