Rock News

Iggy Pop a publicat un clip în care recită poezia „We Are The People”, a lui Lou Reed

Interpretarea asta a fost inclusă pe cel mai recent disc al muzicianului, „Free”, alături de o altă vilanelă cunoscută pasionaților de literatură.

Solistul Iggy Pop a inclus pe ultimul său album, „Free”, o poezie scrisă de Lou Reed„We Are The People”. După cum ne atrag atenția cei de la Rock Cellar Magazine, Iggy a lansat și un clip pentru creația asta literară ce îți va da fiori pe șira spinării. Pentru acompaniamentul variantei interpretate de Pop este responsabil Leron Thomas.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru GQ, întrebat dacă îi este dor de Reed la șase ani de moartea sa, Iggy a răspuns că îl admira pe Lou. „L-am admirat și îl stimam ca artist. Este ce este. Și erau momente în care putea fi destul de decent și amabil. Adevăratul lucru de care îmi este dor e faptul că nimeni nu poate face nimic așa cum o făcea el. Și pare a fi o artă pierdută,” a mărturisit muzicianul.

We Are The People”, însă, nu este singura poezie recitată de Pop cu scopul de a fi inclusă pe albumul „Free”. Cel de-al optsprezecelea disc al muzicianului se mândrește și cu o recitare a vilanelei galezului Dylan Thomas, „Do not go gentle into that good night”.

„Free” a apărut pe piață anul trecut, în luna august, ajungând printre primele douăzeci de poziții în numeroase clasamente întocmite de Billboard.