Rock News

Nova Twins au revenit cu un videoclip-thriller pentru melodia „Taxi”

Piesa este extrasă de pe albumul de debut al artistelor, „Who Are The Girls?” - un disc dedicat oamenilor care își pun în valoare unicitatea.

Englezoaicele de la Nova Twins au revenit cu un videoclip inspirat din toate filmele lor preferate, conform unei declarații de presă preluate de publicația Kerrang!. Clipul cântecului „Taxi” a adoptat elemente din peliculele „Kill Bill”, „Oraș Păcătos”(„Sin City”), „Vânătorul de recompense” („Blade Runner”) și „Matrix” („The Matrix”), după cum au mărturisit fetele.

Melodia „Taxi” este extrasă de pe discul de debut al artistelor, „Who Are The Girls?”, care poate fi comandat în avans doar prin intermediul casei de discuri Blood Records. Materialul va fi lansat pe vinil portocaliu cu pete albastre, fiecare exemplar fiind numerotat și semnat de formație.

Who Are The Girls? este dedicat tuturor oamenilor care sunt frumoși în diversitatea lor și își creează propriile drumuri,” a declarat formația despre material. „Este o celebrare a celor care simt că nu se integrează. Audiența noastră a fost cel mai mare suporter al nostru, încurajând creativitatea și ideile din spatele albumului. Este incredibil să avem, în sfârșit, posibilitatea de a transpune sunetul nostru live pe un LP, pentru ca toată lumea să se poată bucura de nebunie,” au continuat fetele.