Rock News

Jeff Beck a anunțat concerte pentru un turneu în Regatul Unit al Marii Britanii

Artistul va susține nouă concerte în Marea Britanie, toate planificate pentru luna mai. Între timp, muzicianul lucrează la un nou disc de studio, după cum relatează publicația Classic Rock.

Legendarul chitarist Jeff Beck urmează să pornească într-un turneu pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii, după cum relatează Classic Rock. Cele nouă concerte vor avea loc în luna mai, iar artistul va fi însoțit de trupa sa – toboșarul Vinnie Colaiuta, basista Rhonda Smith și violoncelista Vanessa Freebairn-Smith.

Artistul lucrează, conform aceleiași publicații, la un nou disc de studio, care va apărea pe piață mai târziu anul acesta. Data lansării nu a fost confirmată încă.

Cel mai recent album de studio al muzicianului, „Loud Hailer”, a apărut pe piață în 2016 prin intermediul casei de discuri Atco. Discul a ajuns pe poziția cu numărul 41 în clasamentul Billboard 200, dar ceva mai sus, pe 27, în topul UK Albums.

De la momentul respectiv, însă, Jeff a mai lansat un material live – „Live at the Hollywood Bowl” (2017) –, iar în 2018 a apărut un documentar ce ilustrează întreaga viață profesională a artistului – Jeff Beck: Still on the Run”.

Foto: Instagram, Jeff Beck