Rock News

Doru Trăscău, in studioul Rock FM, despre lansarea "Gloria" si turneul de promovare The Mono Jacks

Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks, a vorbit ieri cu Lucian Boariu, in Rock This Way despre noul album al trupei sale si ce muzica asculta.

Doru Trăscău a declarat ca noul album The Mono Jacks, "Gloria", este disponibil si pe CD si va exista si o versiune pe vinil, pentru colectionari. Cu toate ca toata energia trupei merge in aceste momente inspre lansarea noului disc, totusi un album pe care l-au tot ascultat de ceva timp incoace este unul dintre LP-urile Arcade Fire.

The Mono Jacks, trupa de rock alternativ cu influente post-punk, a fost fondata in ianuarie 2008, de Doru Trascau, fostul solist al trupei AB4, care, ne amintim, "era in hol cu capul gol". In 2010, The Mono Jacks a lansat albumul de debut, intitulat "Now in Stereo". In 2011 si 2012 au urmat doua EP-uri: "Fortunes" si "Gandurile". In noiembrie 2017, The Mono Jacks a lansat discul "Usor Distorsionat". Iar in urma cu o saptamana, trupa The Mono Jacks a scos pe piata un nou album de studio, numit "Gloria".

Noul album de studio al formației The Mono Jacks, intitulat „Gloria", este de astazi disponibil pe majoritatea rețelelor de streaming și download digital accesând acest link – https://smarturl.it/tmj-gloria. 

Mixul albumului a fost realizat de Dan Georgescu, iar masterul de Cristian Varga. Prima piesa lansată ca single este „Gloria", ce dă și titlul albumului.

Sambata asta, pe 8 februarie, la Arenele Romane (cort incalzit) va avea loc concertul de lansare a albumului Gloria. 

Urmatoarele concerte sunt in Constanta, Galati si Craiova.