Rock News

Stone Temple Pilots ne răscolesc amintirile cu melodia „Miles Away”

Albumul, spune solistul Jeff Gutt într-un interviu acordat pentru SPIN, i-a ajutat pe toți membrii formației să depășească perioade dificile.

Arta americanilor de la Stone Temple Pilots ne lovește din nou la sentiment – potrivit Loudwire, muzicienii au revenit cu melodia „Miles Away”, o creație despre suferința cauzată de dor. Piesa este extrasă de pe albumul pe care artiștii îl vor lansa mâine, „Perdida”. Acesta este deja al patrulea cântec de pe discul acustic pe care avem ocazia să îl ascultăm – mai jos, te poți delecta cu „Fare Thee Well”, „Three Wishes” și melodia care dă titlul discului.

Într-un interviu acordat pentru publicația SPIN, solistul Jeff Gutt a declarat că procesul de compoziție pentru album a avut un efect cathartic asupra tuturor membrilor formației, mai ales după pierderea fostului lor solist și prieten – Chester Bennington. „Cred că toți am simțit această durere […] recent și toți am reușit să o exprimăm în același timp prin intermediul discului ăstuia,” a spus muzicianul.

Pe lângă cele patru piese deja menționate, albumul va mai include alte șase. Iată lista completă:

  1. Fare Thee Well
  2. Three Wishes
  3. Perdida
  4. I Didn't Know the Time
  5. Years
  6. She's My Queen
  7. Miles Away
  8. You Found Yourself While Losing Your Heart
  9. I Once Sat at Your Table
  10. Sunburst

Foto: Facebook, Stone Temple Pilots, Emily Paine