Rock News

Hayley Williams (Paramore): Despre depresie și noul său album solo

„Câinele meu este singurul motiv pentru care mai sunt în viață,” a mărturisit solista pentru Zane Lowe, într-un interviu preluat de Rolling Stone.

Într-un interviu acordat pentru Zane Lowe și preluat parțial de publicația Rolling Stone, solista Paramore, Hayley Williams, a discutat despre noul său album solo, depresie și cum i s-a schimbat viața de la ultimul disc lansat alături de formație.

Perioada în care s-a ocupat de „After Laughter” (cel mai recent album semnat Paramore) a fost una foarte dificilă pentru solistă – „Câinele meu este singurul motiv pentru care mai sunt în viață,” a mărturisit ea cu lacrimi în ochi. „[...] M-ar fi așteptat să ajung acasă, orice s-ar fi întâmplat,” a continuat ea.

De atunci, lucrurile s-au schimbat, chiar dacă nu a scăpat de sentimentele negative. „[Viața] este foarte bogată acum că iau în considerare toate sentimentele astea și le simt pe toate, este un curcubeu frumos în loc să fie doar partea negativă”.

„Petals For Armor”, albumul pe care artista plănuiește să îl lanseze pe 8 mai, este rezultatul acestei evoluții pe plan personal. Cântăreața a lansat deja două piese extrase de pe material – „Simmer” și „Leave It Alone”. Mai multe detalii despre disc poți găsi aici.

Foto: Facebook, Hayley Williams